‘Soms moet je heel onlogisch denken’

In een escaperoom is het nodig dat je soms ‘andersom’ doet en denkt. Dat niet alleen. Je ervaart de dingen soms heel anders dan ze echt zijn. De term ‘niets is wat het lijkt’ past dan ook heel goed bij de spanning van het ontsnappen. Ontsnappen uit de dagelijkse sleur, ontsnappen uit de dagelijkse verhoudingen van vrienden en collega’s, ontsnappen en daardoor een heerlijk gevoel krijgen wat je misschien nog dagen kan vasthouden. 

In een escaperoom speel je een spel. Een spel voor volwassenen waar je helemaal in opgaat. Door de inrichting en de features waan je jezelf in een compleet andere wereld. Een wereld die eigenlijk niet bestaat maar waar je toch uit wil komen. Want dat is het doel, terwijl je bezig bent met nadenken, bewegen en overleggen om uit de ‘room’ te komen.


 

‘Is spelen in een sportescaperoom anders?’

Jazeker. Een sportescaperoom of te wel -ontsnapping door sport en spel- is een activiteit waar iedereen aan mee moet doen. Iedereen, want de groep begint tegelijk en eindigt tegelijk. Je eindigt nadat je deuren heb geopend en sportieve prestaties heb geleverd. Sportieve prestaties die door iedereen kan worden uitgevoerd die ook andere sporten beoefend. Maar ook diegenen die wat minder geoefend zijn zullen veel plezier beleven aan sportescape. In principe vanaf 12 jaar tot….zolang als je je goed voelt. Een groep 60 plussers of een vrijgezellenfeest.. , een personeelsvereniging van het ziekenhuis of de jeu de boule vereniging. Eigenlijk is het voor iedereen die spelelementen en sport leuk vindt.


Reserveer Online
RESERVEER NU