parallax background

VEEL GESTELDE VRAGEN

parallax background

VEEL GESTELDE VRAGEN

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat moet je eigenlijk kunnen?
Dat is zo mooi bij een escape room. Je komt met jezelf. Samen met anderen. Je komt met je eigen talenten en al snel ontdek je dat een ieder talenten heeft. De één kan goed puzzelen de ander denkt na en overweegt. Een derde let de verbanden en zo kom je met elkaar tot prachtige oplossingen. Als je met een groep van 10 bent en je gebruikt elkaars slimheid dan kom je met elkaar tot geweldige ideeën en oplossingen. Een feest om dat te ontdekken. Als je dan in een escape room mag zijn waar iedereen iets moet doen en er niet een is die in een hoekje kan gaan zitten afwachten dan wordt het feest alleen maar groter. Een feest van ontspanning en inspanning. Breng jezelf mee en leer nog beter je eigen talenten kennen. Dan heb je een prachtig uur.
Is spelen in een sport escape room anders?
Jazeker. Een sportescaperoom of te wel -ontsnapping door sport en spel- is een activiteit waar iedereen aan mee moet doen. Iedereen, want de groep begint tegelijk en eindigt tegelijk. Je eindigt nadat je deuren heb geopend en sportieve prestaties heb geleverd. Sportieve prestaties die door iedereen kan worden uitgevoerd die ook andere sporten beoefend. Maar ook diegenen die wat minder geoefend zijn zullen veel plezier beleven aan sportescape. In principe vanaf 12 jaar tot….zolang als je je goed voelt. Een groep 60 plussers of een vrijgezellenfeest.. , een personeelsvereniging van het ziekenhuis of de jeu de boule vereniging. Eigenlijk is het voor iedereen die spelelementen en sport leuk vindt.
Hoe groot kan de groep zijn?
Maximaal 10 deelnemers. Minder mag ook. Het leukste is dat je met een groep mensen bent die dingen neemt zoals ze zijn. Een groep die elkaar helpt. Een groep die samen zaken oplost en opzoekt en ook parate kennis heeft over bijvoorbeeld…..sport. Natuurlijk kan je altijd een hulplijn inschakelen om verder te komen. Als je het even echt niet meer weet. Probeer als het even kan om de groep niet te klein te houden. Je betaalt niet per deelnemer maar per groep. Het maakt dus niet uit hoeveel deelnemers er zijn.
Kunnen we ook meer activiteiten doen?
Jazeker, en het heeft met sport te maken. Je kunt bijvoorbeeld met de groep squashen. Per twee worden dan de squashbanen gereserveerd. Daarvoor hoef je echt niet een supergetrainde squasher te zijn. Squashen is voor iedereen en heel leuk. En terwijl de andere deelnemers druk zijn in de sport escape kan jij lekker squashen. Squashen en af en toe een ‘gezond’ drankje nemen om uit te rusten. Binnenkort kan je ook karten. Crazy-cart wordt gerealiseerd in De Fabriek. Op hetzelfde terrein als sportescape en squash. Ook dit is voor iedereen te doen en geeft bijzonder veel plezier. Bij crazy-cart gaat het om behendigheid en niet om snelheid. In een schone omgeving-de karts zijn elektrisch aangedreven- kan je je heerlijk uitleven en nog winnen van je collega ook. In een heat van ongeveer 10 minuten waan je jezelf bijna Max Verstappen en heb je een heerlijk gevoel. Even uitrusten en dan de volgende heat. Je blijft gaan.
Wat kost de escape room?
Voor ca 60 minuten betaalt een groep €100. Dit is onafhankelijk van het aantal deelnemers in de groep. Van vrijdag 17 uur tot zondag 22 uur is er een toeslag van €20. Dan kost de escape room dus €120.
Is het toegestaan om alcohol te nuttigen?
Nee. Zowel het nuttigen van alcohol of drugs als het spelen onder invloed van alcohol of drugs is niet toegestaan en zal leiden tot directe verwijdering uit de escape room.
 

TOCH NOG EEN VRAAG?

Stel hem hier!
 
 

     
    RESERVEER NU